Boka hos oss

Möjligheterna är oändliga.

Välkommen till Luleå Energi Arena. Mötesplatsen i centrala Luleå med en slående utsikt över Norra hamn.
Här finns stora möjligheter genom det stora antalet hallar, lokaler och ytor samt förmågan att kunna förvandlas till det som önskas, oavsett idrott eller arrangemang.

Vi ser till att din kväll blir oförglömlig

Det har ingen betydelse om antalet gäster är 100 eller 3 100. Vi löser det. Allt från ljud och ljus till stolar och bord finns hos oss.  Med vår 1100 kvadratmeter stora matta förvandlas arenan till en välkomnande salong vid middagar och galasittningar.

En luftig, rymlig och flexibel arena mitt i centrala Luleå. Här är möjligheterna oändliga, allt från större landskamper och seriematcher till tävlingar, konserter, mässor och det privata partyt. Vi kommer att göra vårt yttersta för att du som besökare ska trivas hos oss, oavsett om du är gäst i restaurangen, vill hyra en lokal eller se en spännande match från våra stolar.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion!
_________________________________________


10+ "Christopher" profiles | LinkedIn

E-Mail
[email protected]

Telefon
+46 70-644 04 64

Här ser du våra kommande evenemang

Konsert, Show PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS 21/10

Den 21 oktober kommer Pernilla och hela ensemblen till Luleå Energi Arena.

Åter igen efter den prisbelönta och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Pernilla Wahlgren har Hybris regisseras av Edward af Sillén.

Datum: 21 okt 2021
Showstart: 19:30
Plats:
Luleå, Luleå Energi Arena
Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/560181
Föreställningslängd: ca 110 minuter utan paus

Konsert, Show BO KASPERS ORKESTER 23:55 – HJÄRTAT HÅLLER TAKTEN 15/1

Lördag 15 januari 2022 kommer Bo Kaspers Orkester till Luleå Energi Arena

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband som genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna. De har sålt över en miljon skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify.

Datum: 10 sept 2021   Nytt datum 15 januari 2022
Showstart: 19:30
Plats: 
Luleå, Luleå Energi Arena
Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/560181
Föreställningslängd:

 

Idrott, Innebandy, Landskamp Finnkampen Innebandy 5-6 februari 2022 5/2

5-6 Februari 2022 spelas sedan Finnkampen för damlandslaget och U19-damlandslaget.

För första gången genom tiderna ska Luleå arrangera landskamper i innebandy. Finnkampen 2021 och 2022 avgörs i Luleå Energi Arena. – Vi ska se till att det blir riktigt häftiga arrangemang och en riktig folkfest för folksporten innebandy, säger Norrbotten IBF:s Gustaf Vallgren, projektledare för Finnkampen. På mindre än ett år får publiken i Luleå uppleva alla fyra svenska landslag i innebandy. 6-7 februari 2021 avgörs Finnkampen för herrlandslaget och U19-herrlandslaget. 5-6 februari 2022 spelas sedan Finnkampen för damlandslaget och U19-damlandslaget.

– Det här betyder väldigt mycket för innebandyn i Norrbotten. Det finns ett stort intresse kring innebandyn här och att vi kan få hit världens bästa spelare kommer självklart höja intresset ytterligare. Ett starkt och gediget samarbete mellan Norrbottens IBF, RF-SISU Norrbotten och Luleå Business Region AB/Luleå Kommun ligger bakom att vi nu har fått möjligheten att arrangera Finnkampen.

-Nu börjar det stora arbetet inför arrangemangen, där vi ska se till att leverera så att det blir riktigt häftiga arrangemang, säger Conny Björnfot, ordförande för Norrbottens Innebandyförbund.

FINNKAMPEN 2021 OCH 2022 | Innebandy.se

Visa kalender & fler events

Blandade bilder från tidigare evenemang.

Vad vill du göra?

Kontakta oss för frågor, bokningar eller annat

Kontakta oss