Boka evenemang


Förfrågan konsert- och kvällsevenemang – Halmstad Arena
Förfrågan konsert- och kvällsevenemang

Är du intresserad av att arrangera en konsert eller ett kvällsevenemang hos oss på Halmsta Arena? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Förfrågan ska vara inskickad senast åtta veckor innan planerat datum för evenemang samt kompletteras med en ifylld riskanalys.

Uppgifterna du lämnar använder vi endast för att hantera din förfrågan och vi raderar dem när förfrågan inte längre är aktuell.


KONSERT- ELLER KVÄLLSEVENEMANGET

Önskemål om startdatum och starttid * (obligatorisk)

Inklusive tid för iordningsställande/upprigg

Önskemål om startdatum och starttid
Önskemål om slutdatum och sluttid * (obligatorisk)

Tid då ni är klara med nedriggning och ute ur arenan

Önskemål om slutdatum och sluttid
LOKALBEHOV

Önskemål om lokal * (obligatorisk)

Välj en eller flera lokal/lokaler

Önskemål om lokal

BILJETTFÖRSÄLJNING

Datum för biljettsläpp * (obligatorisk)
Datum för biljettsläpp
ARRANGEMANGSUTRUSTNING

I hallhyran ingår täckning av hårt golv under scenytan samt mattläggning i evenemangshallen

EL OCH TEKNIK

Önskas:
Önskas:ARENAPERSONAL

Önskar följande tjänster
Önskar följande tjänster

MAT OCH DRYCK

All försäljning av mat, dryck, catering samt garderobsverksamhet skall gå via Escacito AB. Detta innebär att arrangören måste överenskomma med Escacito AB beträffande försäljning och cateringsverksamhet.

OBS! Föreningar verksamma i Halmstads kommun får lov att nyttja Halmstad Arenas kiosker i samband med föreningsdrivna evenemang.

SÄKERHET

För att ert evenemang ska upplevas som trevligt och säkert bör arrangören tänka på vissa saker. Vänligen läs igenom Halmstad Arenas säkerhetsmanual.

EXTRA TILLÄGGSTJÄNSTER

Alla tjänster ovan är till tilläggstjänster och tillkommer utöver hallhyran. Efterbeställningar faktureras efter genomfört evenemang.

MARKNADSFÖRING

För att locka så många besökare som möjligt till evenemanget och synliggöra det på Halmstad Arenas webbplats www.halmstadarena.se samt Destination Halmstads webbplats www.destinationhalmstad.se så krävs det att arrangören själv registrerar sitt evenemang kostnadsfritt i Evenemangskalendern på www.destinationhalmstad.se/gora/evenemang/registrera-ett-evenemang.html
Om du som arrangör inte registrerar ditt evenemang så kommer det heller inte att synas på Halmstad Arenas eller Destination Halmstads webbplatser. Ju tidigare du registrerar ditt evenemang desto bättre, då många besökare och invånare planerar sitt besök i god tid. Beräkna att publiceringen kan ta upp till fem arbetsdagar.

TILLSTÅND

Det åvilar arrangören att svara för erforderliga tillstånd hos polismyndighet, räddningstjänst, miljö- och hälsomyndighet samt eventuellt övriga berörda myndigheter inklusive kostnader för dessa. Om tillstånd krävs ska dessa visas upp för Halmstad Arena, teknik- och fritidsförvaltningen senast en vecka före genomförandet.

ARRANGÖR

Kontaktinformation

Halmstad Arena

[email protected]

Adress

Halmstad Arena
Växjövägen 11
302 44 Halmstad

Personal

Halmstad Arena Bad, reception

[email protected]
035-13 96 50

Vaktmästeri, Halmstad Arena
035-15 27 55

Boka konferens och evenemang

[email protected]
035-15 27 54

Boka idrottssanläggning och mötesrum

Bokninglänk till annan webbplats
Kontakta oss