HALLARNA I LULEÅ ENERGI ARENA

I Luleå Energi Arena hittar du elva hallar och aktivitetslokaler, 19 omklädningsrum och bastu för både dam- och herr.
Har du frågor kring våra hallar är du välkommen in till arenan eller kontakta oss via telefon: 0920-45 32 73 (kan man göra numret rött)

A-Hallen:

A-Hallen:

Här spelas det i huvudsak elitbasket. A-hallen är också den perfekta lokalen för att arrangera konserter, mässor eller andra event. Hallen har svartklädda tygstolar, parkettgolv och fyra LED-skärmar som man kan utnyttja för information, resultat eller reklam. I taket finns det trossar och rånrör som gör det möjligt att sänka ner och hänga på ljud- eller ljus.

I hallen finns det 1888 sittplatser och den har en kapacitet för 2700 personer.

B-hallen

B-hallen

Den här hallen ligger på samma våningsplan som a-hallen och används främst som tävlings- och träningshall för en rad olika idrotter som basket, innebandy dans osv. Hallen är även är fullt utrustad med bomsystem, ribbstolar, mattor, plintar och gymnastikutrustning. På dagtid används allen för skolverksamhet med.

C-hallarna, C1 och C2

C-hallarna, C1 och C2

De här hallarna är lämpliga för kampsport så som karate, judo, jujutsu, martial arts, bushido och så vidare. Hallarna ligger i källaren och är utrustade med kampsportsmattor. C1 har speglar på väggarna och ribbstolar medans C2 bara har ribbstolar längs ena långsidan.

Lokalerna är lämpliga för kampsport så som karate, judo, jujutsu, material arts, bushido och andra kamsporter.​ C1 har speglar på väggarna och ribbstolar, C2 har bara ribbstolar längs ena långsidan.

D-hallen

D-hallen

Den här hallen ligger i källarplan och är väldigt populär för innebandy. Golvet är en plastmatta och fungerar också väldigt bra för cirkelträning, dans och även för bordtennis. 

Hallen är 38x14 meter och har inga ribbstolar. Däremot finns innebandymål, både små och stora. I hallen finns det även en musikanläggning.

E-hallarna -  E1

E-hallarna - E1

E1 är till för bordtennis och där hittar du bordtennisbord hela dagarna. Hallen har en röd plastmatta som underlag.

E-hallarna -  E2

E-hallarna - E2

E2 används kampsport, dansträning och mycket mer. På golvet ligger det en mjuk matta och du hittar även en kampsportmatta i hallen.

F-hallarna, F1, F2 och F3

F-hallarna, F1, F2 och F3

F-hallarna är tre till antalet. F1 används i huvudsak för brottning. I alla tre hallar ligger det parkettgolv. I F2 finns det en boxningsring, päronbollar, säckar och verksamhetsutrustningar för boxning.

Konferensrum

Konferensrum

Boka din konferens hos oss. Vi har fyra mindre mindre konferensrum, två större och kan skapa kreativa lösningar från 8 till 150 personer. Förutom lunch så serverar vi så klart både förmiddags- och eftermiddagsfika. Kaffe, vatten och färsk frukt hittar du alltid i våra konferenslokaler.

Kika in i ett konferensrum