Här hittar du information om hur du bokar arenan för evenemang.

Förfrågan evenemang

Är du intresserad av att arrangera ett evenemang hos oss på Luleå Energi Arena?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Förfrågan ska vara inskickad senast åtta veckor innan planerat datum för evenemang samt kompletteras med en ifylld riskanalys.
Du kan också maila oss på [email protected]

Uppgifterna du lämnar använder vi endast för att hantera din förfrågan och vi raderar dem när förfrågan inte längre är aktuell.

SIDAN ÄR UNDER UPPDATERING

_______________________________________________________________

EVENEMANGET


Önskemål om startdatum och starttid * (obligatorisk)

Inklusive tid för iordningsställande

Önskemål om startdatum och starttid
  
 

Önskemål om slutdatum och sluttid * (obligatorisk)

Inklusive tid för efterarbete

Önskemål om slutdatum och sluttid
  
 

DELTAGARE
LOKALBEHOV
Önskemål om lokal * (obligatorisk)

Välj en eller flera lokal/lokaler

Önskemål om lokal
 
 
Foajén
 
 
 
 
 
 
 
ARRANGEMANGSUTRUSTNING
Behov av mobila läktare

ARENAPERSONAL

MAT OCH DRYCK

All försäljning av mat, dryck, catering samt garderobsverksamhet skall gå via Basket Arenabolaget i Luleå AB/Liverestaurangen. Detta innebär att arrangören måste överenskomma med Basket Arenabolaget i Luleå AB/Liverestaurangen beträffande försäljning och cateringsverksamhet. OBS! Föreningar verksamma i Luleå kommun får lov att nyttja Luleå Energi Arenas kiosker i samband med föreningsdrivna evenemang.


SÄKERHET

För att ert evenemang ska upplevas som trevligt och säkert bör arrangören tänka på vissa saker. Vänligen läs igenom Luleå Energi Arenas säkerhetsmanual.


EXTRA TILLÄGGSTJÄNSTER

Alla tjänster ovan är till tilläggstjänster och tillkommer utöver hallhyran


MARKNADSFÖRING

För att locka så många besökare som möjligt till evenemanget och synliggöra det på Luleå Energi Arena exteriöra led-skärm och dom interiöra tv-skärmarna samt i samband med elitbasketmatcher i arenans. Skicka in ert annonsmaterial i tid till oss. Beräkna att publiceringen kan ta upp till fem arbetsdagar. 


TILLSTÅND

Det åvilar arrangören att svara för erforderliga tillstånd hos polismyndighet, räddningstjänst, miljö- och hälsomyndighet samt eventuellt övriga berörda myndigheter inklusive kostnader för dessa. Om tillstånd krävs ska dessa visas upp för Luleå Energi Arena senast en vecka före genomförandet.


ARRANGÖR

Kontakta oss