Parkeringar vid Luleå Energi Arena

Gatuparkeringar, parkeringshus och övriga parkeringsmöjligheter

Gäster till arrangemang i Luleå Energi Arena hänvisas till de publika parkeringarna i Luleå. Mellan Luleå Energi Arena och Pontusbadet mot Skomakargatan finns den närmsta största parkeringen.

Det finns även flertalet parkeringar i närområdet kring Luleå Energi Arena. Vid Strand Galleria, i Kulturens Hus parkeringshus, Smedjan parkeringshus och Shopping parkeringshus.

Kommer du med buss till Luleå Energi Arena kliver du av vid Smedjan och promenerar 300 meter till arenan längs Smedjegatan och Bastugatan.

Mer information om parkeringar i Luleå

Här nedan i länken kan du hitta mer information om hur och vart du kan parkera i Luleå.

Kommer du till arenan som arrangör?

Du som kommer som arrangör till Luleå Energi Arena och har större fordon kan kolla på den här länken för mer information. Vi har buss-/lastbilsparkering (B1) på baksidan av arenan (Skomakargatan) samt även möjlighet att ta emot fordon på vår framsida (Bastugatan 4A) märkt L1 nedan.

Dock så behöver vi då veta när du kommer, med vad och tidsintervall samt även registreringsnummer på fordon och eventuellt släp eller liknande. Så vi kan hjälpa till med att utfärda parkeringstillstånd.

Här finns det möjlighet att få elkraft (63A, 32A eller 16A) till buss- och eller lastbilar, nightliner, trailers med mera om detta meddelas till oss innan ankomst.

Meddela oss detta innan på [email protected] eller telefon 0920-45 32 73

Arrangörsparkeringar

Här nedan har du mer info vart respektive arrangörsparkering för större fordon är.

Kontakta oss